nlc.hu
Sztárok

Így él ma Cicciolina

21 macskával él együtt Cicciolina: „Nem foglalkozom a férfiakkal”

A házi kedvencei meglehetősen sokat érnek.

Huszonegy macskával és egy kutyával osztja meg exkluzív, kétszintes római otthonát Cicciolina – írja a Story magazin. Fajtáját tekintve csincsillaperzsa mind, darabonként több mint ezer euróba kerülnek. Világhírű tulajdonosuk nagyon büszke is rájuk. „Belső kétszintes lakásom van hatalmas teraszokkal, van életterük, boldogok velem. Minden cicámnak megvan a saját neve, karaktere, igazi egyéniségek. (…) Rajtuk kívül Pablo, az amerikai buldog él még velem” – mesélte a 72 éves exfelnőttfilmes, akinek jelenleg nincs párkapcsolata.

Cicciolina

Nagyon ragaszkodik a macskáihoz Cicciolina – Forrás: RTL / Fókusz, 2019. április 25.

„Nem foglalkozom a férfiakkal. Rengeteg ajánlatot kapok. Sokan szeretnének velem megismerkedni, ám a legtöbben csak a szex miatt udvarolnak. (…) Most nem keresem a kapcsolatokat. Szingli vagyok” – vallotta be az egykori szexdíva, aki a mindennapjaiban tévés felkéréseknek tesz eleget, valamint rendezvényekre jár, és nagy szívfájdalma, hogy Magyarországról nem kap felkéréseket.

Cicciolinának egy fia van, a ma már 32 éves Ludwig. Ő hosszú ideig az édesanyjával élt, de amikor allergiás lett a macskákra, feljebb költözött egy emelettel a lakásban. Ennek több éve, azóta a férfi már az édesapjánál él.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban, amely a héten dupla címlappal jelent meg!

Story magazin

 

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top