nlc.hu
TV-sztárok

Zalatnay Cini visszaszólt Cicciolinának

Cicciolina Zalatnay Cini melleit véleményezte, a válasz sem maradt el

Mindez egy ártatlan interjú kapcsán indult el.

Cicciolina a minap a Hot! magazinnak adott interjújában nem csak a fiával való rossz kapcsolatáról mesélt, hanem arról is, miként alakult át a teste az elmúlt időszakban. Mindezzel önmagában még semmi gond nem is lett volna, ha összehasonlításképpen nem Zalatnay Saroltát hozza szóba. 

Megnőttek a melleim! Egyre nagyobbak, talán meghíztam, pedig nagyon odafigyelek a formámra. Az étkezésben törekszem az egyensúlyra: ha délben tésztát eszem, akkor este csakis saláta jöhet. Nem akarok akkora lenni, mint Zalatnay Cini. Régen 3-as méretű melleim voltak, majd a szoptatás után megváltoztak, ezért megcsináltattam őket. Ma már 6-os-7-es a méretem! Persze ami hátrány, az előny is: a férfiak imádják a nagy mellű nőket!” – magyarázta Cicciolina. 

Zalatnay Sarolta

Fotó: Olajos Piroska

Természetesen a Bors azonnal megkereste Cinit, szeretne-e reagál arra, hogy a neve ebben a kontextusban jött fel. 

Nem ütött különösebben szíven, amit mondott. Sosem volt bajunk egymással, és azt gondolom, most sem akart bántani engem. Több mint fél éve nem beszéltünk, nem követjük egymást. Lehet, hogy nem is tudja, hogy épp nemrég visszavetettem a cicit eredetire – felelte az énekesnő, aki ezután igyekezett megvédeni magát, majd Cicciolina kebleit véleményezte. – Azt elismerem, hogy talán kicsit több kiló lettem az utóbbi időben, sajnos a pajzsmirigyem nincs rendben, ezt pedig hízással jár. De nem gondolnám, hogy akkora darab lennék, hogy velem kéne példálóznia.  Nekem nincs problémám magammal, vele pedig pláne nincs. Egyébként nem irigylem tőle a nagy melleit, sőt, szerintem Ilona mellei már túl nagyok is… Ami 30-40 évesen szexi, az nem feltétlenül az 60 év felett. Annak idején a szerelmem kedvéért csináltattam meg a melleimet, és most talán kijelenthetem, hogy megbántam, nekem teher volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top