nlc.hu
TV-sztárok

Zalatnay Cini Lagzi Lajcsiról

Zalatnay Cini jól tudja, mi vár Lagzi Lajcsira a szabadulása után

Az énekesnő állítja, a börtön után nem egyszerű visszatérni a normál életbe.

Hamarosan szabadul a tavaly áprilisban börtönbe vonult Lagzi Lajcsi. Zalatnay Cini pontosan tudja, mi vár a zenészre idekint, mivel ő mindezt már átélte, két évet töltött ugyanis a rácsok mögött. “Túléltem és újrakezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban a fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni” – vallott az érzéseiről aBorsnak.

Zalatnay Cini (Forrás: Hal a tortán – videó) jól tudja, min fog átmenni Lagzi Lajcsi (Fotó: Korponai Tamás)

Zalatnay Cini (Forrás: Hal a tortán – videó) jól tudja, min fog átmenni Lagzi Lajcsi (Fotó: Korponai Tamás)

Véleménye szerint a trombitaművész van olyan erős, hogy ő ezt meg fogja tudni csinálni, hogy elhatározza, hogy folytatja a zenélést tovább. “Ő gazdag. (…) Könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, de nehezebb lesz emberek közé mennie” – jegyezte meg az énekesnő, aki azt is hozzáfűzte, hogy ő a mai napig összerezzen, ha meghall egy szirénát, vagy kulcscsörgést, vagy ha valaki hangosabban zárja be az ajtót.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lagzi Lajcsi a szabadulása után még hónapokig csak indokolt esetben hagyhatja el a lakhelyét, a lábán pedig nyomkövetőt kell majd hordania, akárcsak Aureliónak. Valószínűleg a boldogasszonypusztai birtokára vonul majd vissza a trombitaművész a reintegrációs őrizet idejére, ahonnan hetente kétszer mehet ki dolgozni.

Lagzi Lajcsit amúgy a bevonulása után egyből a gyengélkedőre vették fel, és azóta is ott van. Az elmúlt 10 hónapban tovább romlott az állapota, a pépes ételek helyett egy idő után már csak folyékony halmazállapotút tudott magához venni. Emiatt 15 kilót fogyott. Nemrég azonban egy újfajta gyógyszert kapott, amitől – az ügyvédje szerint – kezd visszajönni Lagzi Lajcsi étvágya, sőt már szilárd ételt is ehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top