nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi élete a börtönben

Legalább 15 kilót fogyott Lagzi Lajcsi a börtönben, fél év múlva már szabadulhat

Egyre csak romlik az állapota.

Nagyjából fél év múlva távozhat legkorábban a börtönből a hivatalosan 3 és fél éves büntetésre ítélt Lagzi Lajcsi. A már korábban előzetesben töltött hónapok, a jó magaviseletért járó esetleges kedvezmény, valamint a remélt reintegrációs engedély miatt a 42 hónapból végül „csupán” 14-et kell bent töltenie a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetben – írja a Blikk. 

Lagzi Lajcsi

Állítólag Lagzi Lajcsi állapota egyre csak romlik a börtönben – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A mulatós zenésznek – aki a gyerekeivel tölthette az ünnepeket – egy-két hónapon belül be kell adnia a reintegrációs kérelmet a bv-nek, azaz, hogy a büntetése utolsó 10 hónapját a rácsokon kívül tölthesse. „Ezalatt nyomkövetőt kell majd viselnie a bokáján, nem hagyhatja el az otthonát sem, csak kivételes esetekben. Hetente kétszer elmehet vásárolni a lakhelyén boltba, de csak időkereten belül” – sorolta a bulvárlapnak az ügyvédje, dr. Csontos Zsolt, hogy mi vár az ügyfelére.

A Blikk úgy értesült, nagyon sokat fogyott bent Lajcsi, nagyjából 15 kilót, mivel szinte csakis folyékony halmazállapotú táplálékot vesz magához.

Ez is érdekelhet Aurelio, Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top