nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi a börtönben

Romlik az állapota: már alig eszik és beszél a börtönben Lagzi Lajcsi

Már csak folyékony halmazállapotú táplálékot tud fogyasztani Lagzi Lajcsi, és ez igencsak rányomja bélyegét a hangulatára: sokszor teljesen magába fordul, egy-egy szóval kommunikál a környezetével.

Lagzi Lajcsit április 26-án vitték be a baracskai börtönbe, ahol a víz-, gáz- és áramlopás miatt rá kirótt 3 év 6 hónapos börtönbüntetését kezdte meg. Lajcsi többször is halasztási kérelmet írt, hogy megromlott egészségügyi állapota miatt ne kelljen rács mögé mennie, de a bíróság mindannyiszor elutasította. Ügyvédje szerint egészségügyi állapota folyamatosan romlik a börtönben – írja a Blikk.

Egyre rosszabb állapotban Galambos Lajos

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Sajnos ügyfelem már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni. El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri. Ugyanolyan formában kapja mostantól, mint bárki más, ő azonban csak a folyékony halmazállapotú részeit fogyasztja el: a levesnek megissza levét, a pörköltnek kiszürcsöli a szaftját” – mondta Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top