nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos otthonápolást kérvényezett

Egyre rosszabbul van a börtönben Galambos Lajos, otthoni ápolást kért

Egészségi állapota miatt a trombitás egy újabb beadvánnyal azt szeretné elérni, hogy ne a börtönben kelljen letöltenie a büntetését.
Galambos Lajos

Galambos Lajos április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, hogy megkezdje a három év hat hónapos börtönbüntetését. A zenész a rácsok mögött alig evett, ezért nagyon legyengült, átszállították Berettyóújfaluba, az ottani börtönkórházba. Később visszakerült Baracskára, de ügyvédje szerint aggasztó az állapota.

A Bors információi szerint a zenész és az ügyvédje Lajcsi egészségügyi állapotával kapcsolatban egy új beadványt juttatott el a szervekhez.

Ebben otthonápolást kezdeményeznek, mert véleményük szerint Galambosnak az általános állapota miatt állandó ápolásra van szüksége, amit a börtönben nem tudnak neki biztosítani.

Azt egyelőre nem tudni, mikor döntenek a beadványról, de amennyiben helyt adnak a kérésnek, akkor előfordulhat, hogy a trombitás nem a börtönben, hanem házi őrizetben üli le a büntetését.

(Kiemelt kép: Korponai Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top