nlc.hu
Aktuális

Galambos Lajost kórházba szállították

Galambos Lajost átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba

Mentő vitte el Baracskáról.

Galambos Lajos múlt hét szerdán vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe, hogy megkezdje a bíróság által kiszabott három év hat hónapos börtönbüntetését. Az egészségügyi problémái miatt korábban halasztást kérő Lajost magánmentővel vitték be a börtönbe, és az ügyvédje szerint a közeljövőben két műtéten is át kell esnie. 

Galambos Lajos

Fotó: Olajos Piroska

Mint kiderült, bevonulását követően hamar a gyengélkedőn kötött ki a trombitás, akit most mentővel szállítottak át a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába. 

„Aggódik érte a családja és aggódom érte személy szerint én is. Többször beszéltünk telefonon, és hallottam a hangján, hogy nincs jól. Mióta bekerült, alig eszik valamit az egészségi problémái miatt. Pszichésen jól viseli a rácsok mögötti életet, fizikailag annál kevésbé – mondta a Blikknek dr. Csontos Zsolt, a trombitaművész jogi képviselője. – Súlyos betegsége miatt szállították át teljes kivizsgálásra a büntetés-végrehajtás központi kórházába is. Nem tudom, meddig lesz ott, de a bv-s telefonját vihette magával, mivel csak ideiglenesen került át oda, így továbbra is tudunk beszélni. Most pénteken találkoztunk volna a bevonulása óta először személyesen, de elmarad a látogatásom, mert Berettyóújfalura nem mehetek le. Remélem, hamarosan személyesen is láthatom, addig telefonon tartjuk a kapcsolatot. A hangján azt érzem: fizikálisan gyenge, de lelkileg változatlanul nagyon erős.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top