nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos a baracskai börtönbe vonult be

Galambos Lajos megkezdte a börtönbüntetését, legkorábban ekkor szabadul

3 év 6 hónapra vonult a baracskai börtönbe.

Ma délelőtt 10 órakor Galambos Lajos rács mögé került. Ahogy korábban megírtuk, a mulatós sztárt áram-, víz- és gázlopás miatt ítélték el. Jogerősen 3 és fél év börtönbüntetést kapott, amiből 4 hónapot előzetesben már letöltött. Eredetileg február 15-én vonult volna be, ám egészségi állapota miatt halasztást kért, amit végül első és másodfokon is elutasított a bíróság, így a mai nappal megkezdte a büntetését. Ügyvédje a Telexnek azt mondta, hogy Lajcsit egészségi állapota miatt magánmentő szállította a Közép-Dunántúli Büntetés-végrehajtási Intézetbe. 

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Olajos Piroska)

A híresség korábban minden követ megpróbált megmozgatni, hogy elkerülje a börtönt. 

„Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást. Sajnos, a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam és végignéztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lennék” – nyilatkozta a zenész, melyet a Blikk szemlézett. A művész nemrég azzal került címlapokra, hogy továbbra sincs érdeklődő 5 milliárd forintos kastélyára

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top