nlc.hu
Életmód

Galambos Lajos milliárdos ingatlanja

Továbbra sincs komoly érdeklődő Galambos Lajos 5 milliárd forintos kastélyára

Nyilván szüksége lesz a pénzre.

Galambos Lajos szabadsága utolsó időszakát a nyilvánosságtól teljesen elzárkózva, a barátai és a szerettei társaságában tölti, ugyanis nemsokára megkezdi a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését gáz-, víz- és áramlopási ügye miatt. 

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Olajos Piroska)

Mindeközben a Ripost kiszúrta, továbbra is árulja Boldogasszonypusztán álló birtokát, melynek most ismét felvitte az árát. Az ország trombitását hét évvel ezelőtt vették őrizetbe, utána már piacra dobta az ingatlant, de az üzlet nem jöhetett létre, egy időre bűnügyi zár alá vették a birtokot – akkor 2,1 milliárd forintért árulta. 2022-ben bejelentette, hogy válik a feleségétől, ekkor ismét áruba bocsátotta a kúriát, viszont már 3,6 milliárdot kért érte. 

A hirdetés jelenleg így szól: A kastély lakóterülete 920 nm, a földszinten képgalériát, kandallóval ellátott nappalit, házi könyvtárat, étkezőt, Gourmet konyhát, kamrát, verandát, piano szobát, 4 hálószobát, 4 fürdőszobát és a gondoskodó személyzet részére külön udvari bejáratú mosdót, wc-t helyeztek el.(540 m2). Az emeleten 8 szoba, 8 fürdőszoba, társalgó és melegítő konyha került kialakításra 380 m2-en. 

Mindezt csupán 4 milliárd 954 millió forintért árulja Lajcsi, aki az összeget euróban adta meg, tehát a jelenlegi vételár 13 millió euró. 

Mivel a művész nemsokára megkezdi büntetését és legjobb esetben is egy év múlva szabadul, addig ráér a kedves vásárló, bár úgy tűnik, nem kapkodnak a luxus ingatlanért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top