nlc.hu
Sztárok

Árulja mocsai luxusbirtokát Galambos Lajos

5,1 milliárdért árulja mocsai luxusbirtokát Galambos Lajos

Az ingatlan kétezer négyzetméter és 30 szoba van benne.

13 millió eurós, azaz több mint 5,1 milliárd forintos irányáron tette fel mocsai luxusbirtokát az egyik ingatlaneladással foglalkozó oldalra Galambos Lajos – szúrta ki a Pénzcentrum

Az ország trombitását hét évvel ezelőtt vették őrizetbe, utána már piacra dobta az ingatlant, de az üzlet nem jöhetett létre, egy időre bűnügyi zár alá vették a birtokot – akkor 2,1 milliárd forintért árulta. 2022-ben bejelentette, hogy válik a feleségétől, ekkor ismét áruba bocsátotta a kúriát, viszont már 3,6 milliárdot kért érte.

Galambos Lajos

Fotó: Olajos Piroska

„Felbecsülhetetlen értékkel bír számomra, a gyerekeket ide hoztuk haza a születésük után a kórházból, itt nőttek fel. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer eladom, nehéz döntés is volt, de a magánéletemben lezárult egy nagy fejezet, és úgy érzem, ahhoz, hogy tiszta lappal kezdjek új fejezetet, ez is hozzátartozik. A gyerekekkel természetesen egyeztettem, közösen hoztuk meg a döntést” – mondta akkor Lagzi Lajcsi, aki a minap visszaküldte az állami kitüntetéseit. Az ingatlan egyébként 20000 négyzetméter és 30 szoba található benne. 

Aztán ismét lekerült a hirdetés minden egyes platformról, de most mégis úgy döntött, hogy eladja. A lap szerint a kért összegért az egész birtokot viheti a vevő, tehát az 13061 négyzetméteren elterülő fő- és melléképületeket, a több mint 100 éves ősparkot és a 120 hektáros tavat is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top