nlc.hu
TV-sztárok

Galambos Lajos: „Én már belefáradtam"

Galambos Lajos: „Én már belefáradtam”

Elutasította a bíróság Galambos Lajos halasztási kérelmét, így február 15-én börtönbe kellett volna vonulnia. Ennek ellenére március 11-re mégis nőnapi koncertet hirdettek a nevével, amin részt is fog venni.

Galambos Lajos halasztási kérelmét a bíróság elutasította, de egyelőre nem vonul börtönbe, hanem Tatabányán ad koncertet március 11-én – írja a Blikk.

“Nagyon ritka alkalom, hogy én Tatabányán vagyok, nagyon régen voltam már itt. Kaptam egy felkérést egy nőnapi rendezvényre és én természetesen örömmel elvállaltam” – mondta Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi,

Lagzi Lajcsi, forrás: Tények Plusz – videó

“A halasztási kérelemmel és nem azt akartam elérni, hogy ne kelljen bemennem a börtönbe. Két független orvosszakértői véleményt is csatoltunk a fellebbezési kérelemhez, mind a két orvos komoly szaktekintély. De a bíróság szakértői nem is vizsgáltak meg, vizsgálat nélkül utasították el a halasztást…Szeretnék túl lenni ezen. Én már belefáradtam, a harcomat az alkotmánybíróságon és a perújításnál elsősorban azért vívom, hogy a tisztességemet bizonyítsam” – mondta Galambos Lajos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top