nlc.hu
Életmód

Galambos Boglárka az alakjáról

Galambos Lajos lánya, Boglárka elárulta csodás alakjának a titkát

Keményen dolgozik azért, ahogy most kinéz.

Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Boglárka nem rég azért került a figyelem középpontjába, mert szárnya keltek olyan pletykák, miszerint együtt van a BSW zenészével, Meklóddal. Ezt egyik fél sem erősítette meg, csak azt, hogy valóban szoros munkakapcsolatban vannak. 

Galambos Boglárka

Galambos Boglárka (Fotó: Schumy Csaba)

Most pedig Bogi alakja lett a téma. Követői ugyanis nem hisznek a szemüknek, hogy milyen csinos a trombitaművész lánya, ezért azzal vádolják, biztos plasztikáztat. 

Bogi nem volt plasztikai sebésznél. A szép alakját örökölte az édesanyjától… és az édesapjától” – mondta Lagzi Lajcsi, de Bogi is tiszta vizet öntött a pohárba. 

Szeretnék a lehető legjobb formában lenni, de ezért meg is dolgozom. Sokat edzek. Minden nap legalább egy órát. Egyetlen nap sem marad ki. Emellett az étkezésre is figyelek, sok zöldséget, gyümölcsöt, vitamint eszek. Azért ebben néha tartok csalónapot, elcsábulok a kedvenc tésztáimra például. De aztán ezt le is mozgom. Egy brit üzleti iskola mesterszakán tanulok, ez az utolsó szemeszter, ez a legkeményebb. Itt is jól jön, hogy jó formában vagyok, és van egy rendszer az életemben az edzéseknek hála” – nyilatkozta a Borsnak Bogi.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top