nlc.hu
Sztárok

Mi lehet Galambos Lajcsi lánya, Boglárka és Meklód között?

Összejött Galambos Lajcsi lánya és a BSW zenésze? Megszólalt a rapper

A rajongók már hónapok óta azt találgatják, vajon mi lehet a két fiatal között. 

Az elmúlt egy évben sok időt tölt együtt a két fiatal. A múlt hétvégén újabb felvétel került elő a trombitaművész lányáról, ahogyan az ismert rapperrel bulizik, majd vasárnap este dj. Metzker Viki 24 órás Instagram-sztorijában voltak láthatóak az egyik közkedvelt belvárosi étteremben. Meklód a videóban viccesen reagált is a találgatásokra.

Galambos Boglárka

Galambos Boglárka (Fotó: Instagram)

– Az egész életünket együtt töltjük. Ami a Redditen kint van, az igaz. Együtt vagyunk, és a terv szerint meg fogom csalni valakivel – hallható a sztoriban.

A Blikknek Galambos Boglárka elmondta, hogy Matyit a közös munka során ismerte meg, hiszen ő tervezi a BSW ruháit a klipekhez és a színpadra is. „Más közös projekteken is dolgozunk, többek között ezért is találkoztunk a hétvégén – mesélte Lajcsi lánya, aki arra, hogy több is van-e köztük a rapperrel, sejtelmes választ adott. – Nagyon jóban vagyunk, de arról, hogy pontosan milyen kapcsolatban állunk jelenleg, vagy fogunk majd a jövőben, nem szeretnék beszélni” – mondta Bogi, aki nem tagadta, hogy ebből az ismeretségből még bizony akármi kialakulhat.

Boglárka nemrég arról is mesélt, hogy édesapjával, Galambos Lajossal, azaz Lagzi Lajcsival mindig is szoros kapcsolatot ápolt, és a szülője törekedett arra, hogy a gyermekei képesek legyenek egyedül megállni a helyüket. Ez igaz is a 23 éves lányára, Galambos Boglárkára, aki a tanulás mellett már divattervezőként is tevékenykedik. 

„Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy apukám nagyon sokat segít abban, hogy idővel teljesen a saját lábamra álljak. Édesanyámmal biztosították azt a hátországot, hogy tanulhassak, így szereztem az üzleti diplomámat, majd a divattervezőit. Jelenleg mesterképzésre járok. Amennyiben elakadok vagy tanácsra szorulok, biztos, hogy apukámhoz fordulok. Egy szem lánya vagyok, érthetően aggódik, nehogy csalódás érjen, ez igaz életem bármely területére – mesélte Bogi, aki hozzátette, apja nem irányítja az ő üzleti tevékenységeit, de szereti tanácsokkal ellátni. – Abban is biztos vagyok, hogy bármennyi idős leszek, mindig mellettem állnak majd a szüleim, és nemcsak ők, hanem a testvéreim is. Összetartó család a miénk” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top