nlc.hu
Életmód

Galambos Lajos megszólalt

Rossz hírt kapott a kórházban Galambos Lajos: „Olyan, mintha az életemet vették volna el”

Lajcsit szinte minden héten sokkolják a rosszabbnál rosszabb hírekkel.

Galambos Lajos az elmúlt hetekben igencsak reflektorfénybe került, miután február  15-én kellett volna megkezdenie a rá kiszabott börtönbüntetést, helyette azonban a Vértesben fotózták le. Később kiderült, igazoltan maradt távol egészségügyi problémái miatt. 

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Korponai Tamás)

Pár nappal később elmondta, gyógyíthatatlan beteg, így mégsem kell bevonulnia a börtönbe. „Tüdőtágulásom van, úgynevezett keszonbetegségem, amitől gyakorta fulladok, köhögök, ezenkívül más problémám is van, ami kizárja azt, hogy bevonuljak” – mondta a trombitaművész. 

Most újabb rossz hírt kellett az ügyvédjének közölnie, ugyanis a minap mentő vitte kórházba Lajcsit, aki szerencsére mára már jobban van és a Blikknek azt is elárulta, mi történt. „A hír igaz, kórházba szállítottak tegnap. Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám. Az első autóban nem volt olyan felszerelés, ami a teljeskörű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba – mondta Galambos Lajos, akin rengeteg vizsgálatot végeztek el. – Felírtak egy újabb gyógyszert is, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednem a korábbi kezelések mellett. És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top