nlc.hu
Életmód

Koncertjére is vitte az oxigénpalackot Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsi: „Oxigénpalack nélkül már nem megyek sehová”

Az utolsó koncertjén olykor a levegő után kapkodott a zenész.

Lagzi Lajcsi Tatabányán, egy utónőnapi rendezvényen lépett fel utoljára a börtönbe vonulása előtt. A trombitaművészt hatalmas ovációval fogadták a Széchenyi Művelődési Házban, a koncerten pedig az orvosa tiltása ellenére is fújta az imádott hangszerét. A Bors beszámolója szerint Galambos Lajcsi a koncert alatt többször is hátralépett zenekarának tagjaihoz, mintha csak a következő dalról egyeztetne, pedig valójában azért fordított hátat a közönségének, hogy ne lássák őt levegő után kapkodni. 

Lagzi Lajcsi,

Lagzi Lajcsinak hamarosan börtönbe kell vonulnia – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A közönség nem azért jött el, hogy amolyan katasztrófaturistaként azt lessék, mikor kap el egy fulladásos roham, vagy mikor kezdek el köhögni a mikrofonba. (…) Voltak pillanatok, amikor hátat kellett fordítanom a sokadalomnak, mert éreztem, hogy fogy a levegőm” – vallotta be a bulvárlapnak a tüdőtágulattal diagnosztizált zenész, aki azt is elárulta, hogy oxigénpalackkal jött bulizni.

A kocsi csomagtartójában ott lapult egy oxigénpalack, amit a zenésztársaim bármikor behozhattak volna, ha úgy látják, szükségem van rá. Az a helyzet, hogy én palack nélkül már nem megyek sehová” – mondta el Lagzi Lajcsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top