nlc.hu
Sztárok

Súlyos állapotban Lagzi Lajcsi tüdeje

Romokban van Lagzi Lajcsi tüdeje a trombitálástól, ijesztő orvosi diagnózist kapott a 62 éves zenész

Elbúcsúzhat a hangszerétől a trombitaművész.

Ijesztő orvosi diagnózis árnyékolta be Lagzi Lajcsi születésnapját. A 62 éves trombitaművész immár 55 éve fújja a hangszerét, ami mára gyógyíthatatlan károkat okozott a tüdejében – írja a Story magazin.

Lagzi Lajcsi,

Volt, hogy éjszaka elaludni sem mert Lagzi Lajcsi, mivel attól félt, hogy megfullad – Fotó: Sajtószoba

A zenész – akire az utóbbi időben egyre többször törtek rá fulladásos rohamok – már jó ideje szenved emfizémában, azaz tüdőtágulatban, ami akár a karrierjét is derékba törheti. „A trombitálás gyógyíthatatlan károkat okozott. Olyan a tüdőm, mintha az elmúlt 50 évet kőkeményen végigdohányoztam volna” – árulta el Lagzi Lajcsi. Mint mondja, jelenleg Magyarország egyik legmodernebb tüdőgyógyászati osztályán kezelik, rendszeresen jár különféle vizsgálatokra, remélve, hogy nem romlik tovább az állapota.

„Még nem temetem magam, de ha őszinte akarok lenni, egyre többet gondolok az elmúlásra. Ha egy mód van rá, szeretnék egy fellépés után, az ágyamban elaludva távozni” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top