nlc.hu
Sztárok

Fordulat Lagzi Lajcsi állapotában

4 hónap múlva már szabadulhat Lagzi Lajcsi, hirtelen ugrásszerűen javult az állapota

Az étvágya is jobb, sőt a hangulata is.

Ha minden jól megy, Lagzi Lajcsi 4 hónapon belül már szabadulhat a baracskai börtönből. Ráadásul egy különleges gyógyszernek köszönhetően időközben sokat javult az egészségi állapota is – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi,

Csodaszer gyógyítja a börtönben Lagzi Lajcsit – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó ( 2022.12.09.-i adás)

A trombitaművész tavaly áprilisban vonult be a büntetés-végrehajtási intézetbe, hogy letöltse a 3 év 6 hónapos büntetést, ott egyből a gyengélkedőre vették fel, és azóta is ott van. Az elmúlt 10 hónapban tovább romlott az állapota, a pépes ételek helyett egy idő után már csak folyékony halmazállapotút tudott magához venni. Emiatt 15 kilót fogyott. Nemrég azonban egy újfajta gyógyszert kapott, amitől – az ügyvédje szerint – kezd visszajönni Lagzi Lajcsi étvágya, sőt már szilárd ételt is ehet. 

Ha 4 hónap múlva kiszabadul, akkor még hónapokig csak indokolt esetben hagyhatja el a lakhelyét, a lábán pedig nyomkövetőt kell majd hordania. Valószínűleg a boldogasszonypusztai birtokára vonul majd vissza a reintegrációs őrizet idejére, ahonnan hetente kétszer mehet ki dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top