nlc.hu
Sztárok

Ez vár Lagzi Lajcsira a szabadulása után

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a szabadulása után

A zenész még egy percet sem töltött a cellában, mióta bevonult.

Ha minden jól megy, Lagzi Lajcsi már nyár elején elhagyhatja a börtönt, ahol 9 és fél hónapja él – írja a Bors. A zenész a berettyóújfalui börtönkórház lakója, az elzárása azonban a felhasználható kedvezmények miatt hamarosan megszűnhet.

Lagzi Lajcsi

Hiába szabadul, még jó ideig nem koncertezhet Lagzi Lajcsi – Forrás: TV2 / Tények Plusz (2023.10.25-i adás)

Amennyiben befogadják a kérelmet, akkor egy meghallgatás vár rá, és csak azt követően kaphat engedélyt a távozásra. Szabadulásával azonban az úgynevezett reintegrációs őrizetbe kerül – akárcsak Aurelio –, ami a házi őrizetnek felel meg. Meghatároznak majd a zenész számára egy telephelyet, ahol élni fog, illetve időpontokat, amikor elmehet vásárolni és ügyeket intézni. Mivel a lábán nyomkövető lesz és azzal csak kötött helyen mozoghat, így az ügyvédje szerint kizárt, hogy az ország különböző pontjain színpadra léphessen – jegyzi meg a bulvárlap.

Dr. Csontos Zsolt úgy véli, majdnem teljesen kizárt, hogy Lagzi Lajcsi folyamatosan engedélyeket kérjen azokra a helyekre, ahol koncertet szerveznének neki. „Szerintem már attól is sokkal jobban lesz fizikailag és szellemileg is, ha a saját otthonában töltheti le a büntetése fennmaradó részét” – nyilatkozta.

A legutóbbi hírek szerint legalább 15 kilót fogyott Lagzi Lajcsi a börtönben, mivel szinte csakis folyékony halmazállapotú táplálékot vesz magához.

Ez is érdekelhet Aurelio, Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top