nlc.hu
Sztárok

Fejlemények Lagzi Lajcsi állapotáról

Tovább romlott Lagzi Lajcsi állapota a börtönben

Aggasztó híreket közölt az ügyvédje.

Lagzi Lajcsi  7 hónapja kezdte meg a rá kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, ám a betegszobát azóta sem hagyta el. Ügyvédje most újabb rossz hírt közölt a Borssal a trombitaművész állapotáról.

Lagzi Lajcsi

Nem javul Lagzi Lajcsi állapota – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Jól látható, hogy romlott az állapota. (…) Ugyanakkor azt nem tudom megmondani, hogy ez az egészségügyi helyzet milyen módon befolyásolja majd a fogva tartásának módját vagy idejét” – árulta el dr. Csontos Zsolt, aki szerint most a legnehezebb hetek várnak a rács mögött a trombitaművészre.

Mint mondja, Lajcsi mentális állapota hullámzó, ám vannak napok, amikor mindezek ellenére is bizakodó. „Ugyanakkor tart attól, hogy a december hónap még az eddig eltelteknél is nehezebb lesz számára, hiszen az ünnepi időszak és különösen a karácsony nagyon nehéz minden fogvatartott számára” – hangsúlyozta a bulvárlapnak a jogász.

Lagzi Lajcsi 2023. április 26-án vonult be a baracskai börtönbe. Már a megérkezése sem volt átlagos: egészségi állapota miatt egy magán mentőautó hozta. A jogerősen 3 év 6 hónapos börtönbüntetésre ítélt zenészt a bevonulása után azonnal megvizsgálták, majd átszállították a berettyóújfalui börtönkórházba, ahol azóta is tartózkodik. Mivel az otthon ápolásra vonatkozó kérvényét elutasították, addig kell a rácsok mögött maradnia, amíg le nem üli a büntetést. Az, hogy ez pontosan mennyit takar, sok mindentől függ, de a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy – ha minden jól alakul – egy év múlva szabadulhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top