nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos üzent a börtönből

Galambos Lajos videóüzenetet küldött a rácsok mögül: „Börtönpszichológushoz kell járnom”

Lajcsi a beszélgetés alatt elmondta, hogy egészségi állapota a helyzetnek megfelelő, semmiben sincs hiánya, bevonulása óta az egészségügyi részlegen van.

Galambos Lajos április 26-án vonult be a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahonnan hamar a gyengélkedőn kötött ki. Az egészségi állapota nem javult a rácsok mögött, és bár felröppent egy-két pletyka, hogy kikezdték a rabtársai és a börtönőrök, ügyvédje mindvégig állította, erről szó sincs. 

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: blikk.hu)

A trombitás videóinterjút adott a Blikknek, melyben elmesélte, hogyan érzi magát jelenleg, és miként telt az elmúlt két hónapja. 

A helyzetnek és az állapotomnak megfelelően érzem magam. Egészségügyi részlegen vagyok, ezért sem azért a szokásos formaruhában vagyok. Azt gondolom, ugyan úgy elvagyok, ahogy bárki más – kezdte a napilapnak Lagzi Lajcsi. – Itt nem éppen egy dáridós hangulat van. Tartom magam azokhoz, amihez mindenki. Sem pozitív, sem negatív diszkrimináció nem ér, minden szabály ugyanúgy vonatkozik rám, mint bárki másra. A napirendem ugyanaz, mint bárki másnak, van ébresztő, takarodó, ebéd, reggeli, egészségügyi vizsgálat.”

Lajcsi elmesélte, belekezdett egy négyfelvonásos színdarabba is odabent, amit azóta már be is fejezett. Sőt, egy novellát is írni kezdett, valamint vezeti a naplóját. „Bevallom, egy ideje már járok börtönpszichológushoz is. A kinti világban nem vettem az ilyet komolyan, nem foglalkoztam vele, de most érzem, hogy nagyon sok mindenben segít nekem. Teljesen másképp látok mindent, a harci kedvemet is visszább vették a vele folytatott beszélgetések.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top