nlc.hu
Sztárok

MC Hawer Lagzi Lajcsi börtönlétéről

Kiderült, miért nem szeretik Galambos Lajost a börtönben

A zenész egyetért a börtönőrök véleményével.

Galambos Lajos április 26-án vonult be a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe, állapota pedig azóta sem javul. A trombitásról az elmúlt hetekben csak annyit lehetett tudni, sem fizikailag, sem mentálisan nem viseli jól az életet a rácsok mögött. Ügyvédje pár hete azt mondta, kérvényezi, hogy a több mint két éves börtönbüntetését Lajcsi otthonában tölthesse, romló egészsége miatt. 

Korábban úgy hírlett, komolyabb atrocitások nem érik a rácsok mögött Lajcsit, csak néha egy-egy rabtársa csipkelődik vele, MC Hawer azonban nem rég a helyszínen járt, így utána érdeklődött, mi is a helyzet pontosan. 

MC Hawer

MC Hawer (Fotó: Facebook)

Nemrég volt egy születésnapi fellépésünk Baracskán, a büntetés-végrehajtási intézetben. A közönség nagy részét börtönőrök tették ki, és nem tudom, csak nagyzoltak-e, de elmesélték, nem igazán csípik Lajcsit, ami nem meglepő. Jól ismerem őt, biztosan fennhordja az orrát odabent is. Maradjunk annyiban, hogy Lajcsi egy milliárdos üzletember, aki zenél is. Az elmondottak alapján úgy gondolom, nincs jó élete. Biztos vagyok benne, hogy megviseli a helyzet. Ráadásul megbélyegezték egy életre, ami hatással lehet a jövőjére is. Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, ennek ellenére sem kívánnék neki rosszat. Remélem, megtalálja a helyét odabenn, és becsülettel viseli a rá kiszabott büntetést” – mondta a Star magazinnak MC Hawer. 

A mulatós sztár és a trombitás korábban komoly összetűzésbe került, amikor Lajcsi állította, hogy Hawer jogszerűtlenül dolgozta fel egyik slágerét, és ezzel súlyos pénzekkel károsította meg. A felek ezt az ügyet azóta rendezték. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top