nlc.hu
Sztárok

Galambos Bogi akkor és most

Így alakult át a szemünk előtt kislányból gyönyörű nővé Galambos Bogi

Talán még te is emlékszel rá kislányként, de a helyzet az, hogy már 23 éves, és saját jogán is kezdik megismerni a nevét.
Galambos Bogi és Galambos Lajos

Március közepén robbant a hír, hogy Galambos Lajcsi lánya, a 23 éves Boglárka egy nála 29 évvel idősebb üzletemberbe szeretett bele. A párt a közös munka hozta össze, hiszen Bogi tervezőként próbál a divatvilágba betörni, míg Csipak Péter a Fashion Streetben érdekelt vállalkozó, így a közös érdeklődési kör adta magát.

Egy közeli ismerősük szerint a férfit „elvarázsolta Bogi szépsége, intelligenciája, határozottsága és céltudatossága”, és hozzátette, hogy nagyon boldogok együtt. A korkülönbség sem jelent gondot szerinte, ugyanis Bogi a koránál sokkal érettebb gondolkodású.

Ezt bizonyítja az is, hogy már a kezdetektől nagyon tudatosan építette a karrierjét, csak az üzleti diploma megszerzése után kezdett divattervezést tanulni. 2022-ben úgy nyilatkozott, hogy szülei végig támogatták az útján, ha pedig elakad, akkor mindig az édesapjától kér tanácsot. „Amennyiben elakadok vagy tanácsra szorulok, biztos, hogy apukámhoz fordulok. Egyszem lánya vagyok, érthetően aggódik, nehogy csalódás érjen, ez igaz életem bármely területére.

Boginak és Galambos Lajosnak nagyon szoros a kapcsolata már egészen a kezdetektől fogva, a következő képek többet mondanak minden szónál.

Galambos Bogi és Galambos Lajos
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top