nlc.hu
Sztárok

Galambos Bogi és Csipak Péter párkapcsolata

29 évvel idősebb üzletembert szeret Lagzi Lajcsi lánya

Az 53 éves milliárdos a tenyerén hordozza a fiatal divattervezőt.

Galambos Lajos lánya, a 23 éves Galambos Boglárka néhány hónapja egy párt alkot a nála 29 évvel idősebb Csipak Péterrel – írja a Blikk. Az 53 éves üzletember korábban 7 évig Horváth Éva párja volt.

Galambos Bogi

29 évvel idősebb milliárdost szeret Galambos Bogi – Forrás: RTL / Reggeli – videó (2022. szeptember 30.-i adás)

Állítólag egy közös munka során ismerkedtek meg. Befektetőként és ingatlanfejlesztőként számtalan nagyszabású városfejlesztés fűződik Budapesten Csipak Péter nevéhez, többek között a Fashion Street is, ugyanis a divatiparban is érdekelt, Galambos Bogi pedig nemrég indította el a saját ruhamárkáját.

Egy közeli ismerősük szerint az üzletembert “elvarázsolta Bogi szépsége, intelligenciája, határozottsága és céltudatossága”. “Azt mondja, sokkal érettebb a koránál, számára ő a nagybetűs nő. Nagyon boldogok együtt” – árulta el a párról.

Csipak korábban már volt nős, de elvált, és van egy 33 éves fia, Pepe, akit 5 éves korától kezdve egyedül nevelt. 

Galambos Bogi amúgy egyre inkább kezd befutni a divatszakmában. Már túl van az első nagyobb és hivatalos divatbemutatóján (február 9-én volt), amire tervezőként kapott meghívást. “Eddig igazából saját szervezésű bemutatóim voltak, itt viszont rengeteg más tervező mellett mutathatom meg a ruháimat, és nagyon-nagyon várom” mesélte még a rendezvény előtt. Munkájáról akkor a következőket mesélte: “Szeretném átadni azt az érzést, amikor éjszakánként festek vagy alkotok vagy tervezek, vagy akár napokon keresztül elzárkózom a világtól és teljesen másik világot álmodok meg, ami tele van pozitív energiával”. Elmondása szerint a divat és a festészet kombinációját ő maga fejlesztette ki: “Tanultam a festést és a tervezést, de a kettő ötvözetét úgy érzem, elég sajátos módon szeretném kifejezni”. Mindemellett Metzker Vikivel – a közös kollekciójuk után – közösen nyitott boltot, illetve immár sztárok is felkérik, hogy fellépőruhákat tervezzen nekik Bogi, többek között DR BRS-nek, valamint Brunónak és Spaccnak is készített már.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top