nlc.hu
Trend

Galambos Bogi divatbemutatója

Saját divatbemutatóra készül Lagzi Lajcsi lánya

Leginkább éjszakánként alkot a fiatal divattervező. Előfordul, hogy egy-egy munka miatt napokra elzárkózik a világtól.

Saját divatbemutatóra készül Galambos Bogi, aki a ruháival a művészet és a divat szeretetét akarja átadni. A fiatal divattervező emellett Metzker Vikivel is dolgozik, közösen nyitnak boltot, mert úgy látják, mindketten a „nőies, de vagány, szexi” stílust képviselik. 

Galambos Bogi,

Kezd befutni a divatszakmában Galambos Bogi – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Február 9-én lesz az első nagyobb és hivatalos divatbemutató, amire meghívtak tervezőként. Eddig igazából saját szervezésű bemutatóim voltak, itt viszont rengeteg más tervező mellett mutathatom meg a ruháimat, és nagyon-nagyon várom” – mesélte a Reggeliben. “Szeretném átadni azt az érzést, amikor éjszakánként festek vagy alkotok vagy tervezek, vagy akár napokon keresztül elzárkózom a világtól és teljesen másik világot álmodok meg, ami tele van pozitív energiával” – tette hozzá Galambos Bogi, aki a divat és a festészet kombinációját ő maga fejlesztette ki. “Tanultam a festést és a tervezést, de a kettő ötvözetét úgy érzem, elég sajátos módon szeretném kifejezni” – jegyezte meg.

Ami a Metzker Vikivel való közös projektet illeti, Galambos Bogi elárulta, hogy korábban már volt egy közös kollekciójuk, amire rengeteg pozitív visszajelzést kaptak, ezért döntöttek a további közös munka mellett. 

Lagzi Lajcsi lányát amúgy már sztárok is felkérik, hogy fellépőruhákat tervezzen nekik, többek között DR BRS-nek, valamint Brunónak és Spaccnak készített már. “Hát’Istennek nagyon sokan keresnek meg, és igyekszem a maximumon teljesíteni” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top