nlc.hu
Trend

Magyar tervezői darabok 20 forint alatt

Szívesen vásárolnál magyar tervezőktől? Megnéztük, mit kapunk 20 ezer forint alatt!

Megszabtunk egy felső határt, és körül néztük, hogy ezen összeg alatt – illetve egy kicsit felette – mit tud vásárolni az, aki szeretné, ha a ruhatárában magyar tervezők darabjai is helyet kapnának.

Szeptember első hétvégéjén tartották meg a Budapest Central European Fashion Weeket, ahol a magyar tervezők már a jövő tavaszi és nyári kollekcióikat mutatták be. Olyan nevek új kreációit ismerhettük meg, mint például Merő Péter, Zoób Kati, Szegedi Kata vagy Tomcsányi Dóra.

Persze még várni kell arra, hogy a következő szezon ruháit és kiegészítőit meg lehessen vásárolni, de kedvcsinálóként készítettünk egy gyűjtést a most kapható termékekből azoknak, akik egyelőre nem ruháznának be nagyobb összeget, hanem olyan tervezői darabokat keresnek, amelyek ára 20 ezer forint körül mozog vagy annál még olcsóbbak. 

Ebben az árkategóriában főként kiegészítőket fogunk találni, például nagy, füles táskákat, amiket jól meg lehet pakolni, de több márkánál is válogathatunk a kendők, illetve a sapkák között is, de akár vehetünk olyan fülbevalót is, ami biztosan nem jön szembe az utcán, viszont feldob szinte minden összeállítást. 

Tomcsanyi táska
Megnézem
Összes kép (12)

Az alkalmi, illetve az igazán különleges daraboknak nyilván megkérik az árát, de pólókból és felsőkből már elég jó választék van, ha a fenti árkategóriát vesszük figyelembe, főleg, ha szezonváltáskor nézünk körül. A pólókat nem szabad alábecsülni, ha jól választunk, ezekkel is be tudunk zsebelni elismerő pillantásokat. szavakat. Ugyan a nyár véget ért, strandolni már nem nagyon fogunk, lehet előre is gondolkodni, találtunk olyan ismert és kedvelt magyar tervezőt, akiknél most a fürdőruhák és a bikinik is kedvező áron kaphatók. 

Anna Daubner póló
Megnézem
Összes kép (10)

Mint a galériánkból kiderült, nemcsak a fast fashion boltokban, hanem a tervezőknél, illetve a többi designer kollekcióit is áruló üzletekben és webshopokban is szoktak leárazások, akciók lenni, érdemes ezeket figyelni, hogyha kedvezőbb áron szeretnék vásárolni, például hasznos, ha feliratkozunk a hírlevelekre, van, amikor így hamarabb értesülünk arról, hogyha valami készül. Emellett van olyan márka, aminek a weboldalán van outlet szekció, sőt, a Nanushkával Premier Outletben is találkozhatunk.

De nemcsak ez a két lehetőségünk van, számtalanszor írtunk már arról, hogy a használtruha-piac is virágzik, a Facebookon pedig vannak olyan csoportok, ahol rendszeresen találhatunk eladásra szánt tervezői darabokat, van, ahova például egy adott tervező vagy márka termékeit lehet feltölteni, így ha van egy nagy kedvencünk, akkor egyszerűbb dolgunk lesz. 

Természetesen érdemes szétnézni az online piactereken – akár mondjuk a Vinted vagy a Vestiaire Collective – is, de garázs- és lakásvásárokon is le lehet csapni magyar tervezők kreációira, és ha szerencsénk van, pont egy olyan darab jön szembe, amiről pont lemaradtunk, de azóta is fáj érte a szívünk. 

Egy nő ruhák között válogat

Fotó: Pexels

hgfcg

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top