nlc.hu
Sztárok

Galambos Bogi a szülei válásáról

Megszólalt szülei válásáról Galambos Lajcsi lánya

A trombitaművész gyerekeinek el kellett fogadniuk, hogy válnak a szüleik.

Mint arról az nlc is beszámolt, Galambos Lajcsiéknál a bírósági hercehurcák után a szülők válása borzolta a kedélyeket. A trombitaművész gyerekei elfogadták az új helyzetet, nem volt választásuk. Galambos Lajcsi lánya, Boglárka a Tények Plusznak – az édesapjával közösen adott interjúban – elárulta, édesanyjával ugyanolyan jó a kapcsolata, mint az édesapjával. Mindkettőjükkel napi szinte kapcsolatban van, és egyáltalán nem érzi a hátrányát annak, hogy a szülei különváltak.

Galambos Lajcsi

Galambos Lajcsi és lánya, Bogi (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„22 év házasság után nyilván belefér egy-két hullámvölgy, szerintem. Én nem érzékelek semmilyen rossz dolgot ezzel kapcsolatban” – vallotta be Galambos Bogi. Arra a kérdésre, hogy a gyerekek édesanyja ott van-e a vasárnapi ebédnél, Galambos Lajcsi a következőt válaszolta: „Nincs.

„Tudunk róla beszélni, mint minden másról. (…) Sokkal összetartóbb lett a családunk és jobb kapcsolat lett közöttünk. Mi egymásra számíthatunk” – mondta el a divattervezőnek készülő lány.

Olvass még Galambos Lajcsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top