nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos válása és a vagyon felosztása

Galambos Lajosék válása: elosztották a több százmilliós vagyont

Megegyezett a több százmillió forintos házastársi vagyonról Galambos Lajos és egykori felesége, Boglárka.
Galambos Lajos

Néhány napja derült ki, hogy több mint húsz év után zátonyra futott Galambos Lajos házassága feleségével, három gyermekük édesanyjával, Boglárkával. Lajcsi Hajdú Péter műsorában azt mondta, „megválnak egymástól”, majd kiadott egy közleményt, amelyben azt írja, továbbra is jó kapcsolatban maradnak Boglárkával.

A Blikk úgy tudja, hogy a több százmillió forintos családi vagyonról már meg is egyeztek az egykori házastársak. Egy ismerősük szerint Lajcsi gálánsan kifizette Bogit, könnyen megegyeztek, és mindketten aláírták a házassági vagyon megszüntetéséről szóló szerződést.

A nyilvános cégadatok szerint a zenész cégekkel kapcsolatos bevétele tavaly csaknem 150 millió forint volt, ehhez jönnek még a házaspár évtizedek alatt szerzett ingóságai, vagyis valóban komoly összegről van szó. Boglárka cégekben lévő tulajdonrészeit pedig már korábban megvásárolták a társtulajdonosok.

A válás után Lajcsi marad a 130 hektáros boldogasszonypusztai birtokon, Boglárka pedig a birtoktól nem messze épít egy Dunára néző, panorámás házat.

Galambos Lajos az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top