nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos továbbra is a gyengélkedőn fekszik

Lagzi Lajcsit visszaszállították Baracskára, aggasztó az állapota

Még mindig nem helyezték el a körletben, továbbra is a gyengélkedőn fekszik.

Mint arról beszámoltunk, szerdán mentővel átszállították Galambos Lajost a baracskai börtönből Berettyóújfalura, az ottani börtönkórházba. A zenész, akinek korábban Ambrus Attila adott tanácsot, túl van az orvosi vizsgálatokon, így már vissza is vitték, ám mint kiderült, a trombitás nincs túl jó állapotban.

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Korponai Tamás)

„A berettyóújfalui központi kórházban minden vizsgálatot elvégeztek ügyfelemen. Noha az eredményeket lezárt borítékban küldték meg az illetékeseknek, úgy értesültünk, hogy azok alátámasztják mindazt, amiért annak idején a halasztást kértük. Vagyis a BV orvosai is látják, hogy nagy a baj ügyfelem egészségi állapotával” – nyilatkozta a Blikknek Lajcsi jogi képviselője, dr. Csontos Zsolt, majd így folytatta.

„Nagyon gyenge, mivel alig eszik valamit, mióta bekerült. Dokumentálják odabent, milyen kevés ennivalót fogyaszt: szinte érintetlenül viszik el tőle az ételeket. Nem lelki okai vannak az étvágytalanságának, ez is összefügg a betegségeivel. Véleményem szerint egyértelműen nincs abban az állapotban, hogy a büntetését meg tudja kezdeni, így nagy valószínűséggel megszakítják azt. Csak az a kérdés, hogy mikor” – tette hozzá a jogi képviselő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top