nlc.hu
Sztárok

A Viszkis Galambos Lajos börtönbe vonulásáról beszélt

Ambrus Attila Galambos Lajosról: „Ő egy talpraesett, bátor férfinak tűnik”

A Viszkis szerint az ismert embereket egy másik elítélt segíti a beilleszkedésben.

Ahogy korábban megírtuk, Galambos Lajos szerda reggel vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe, hogy megkezdje a bíróság által kiszabott három év hat hónapos börtönbüntetését. A börtönt megjárt Ambrus Attila a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, hogy az ismert embereket ilyenkor egy másik elítélt segíti a beilleszkedésben.

Ambrus Attila

Ambrus Attila (Fotó: Birton Szabolcs)

„Valószínűleg az első nap neki is a beszokásról szólt. Megkapta a fegyencruhát, a zárkáját és megismerkedett a társával, akit bent a rabok fogdaügynöknek vagy téglának hívnak. Őt már jóval Lajcsi érkezése előtt kijelölték, mert fontos, hogy megbízható, intelligens rab legyen, aki megfigyeli, miként viseli a börtönt, hogyan viszonyulnak hozzá a társai és egyfajta biztonságot nyújt számára. Ha bármi probléma felmerülne, az ő kötelessége erről jelenteni az intézményvezetőnek” – mondta el gondolatait Ambrus Attila, aki arról is beszélt, hogy szerinte Galambos Lajos hogy viseli majd a fegyházat. 

„Ő egy talpraesett, bátor férfinak tűnik, szerintem hamar fel tudja majd venni a ritmust. A napokban meg kell jelennie a bizottság előtt, hogy kiderüljön, milyen munkát fog bent végezni. Biztos, hogy tekintettel lesznek bent az egészségi gondjaira, biztosítják számára, amit kell, ha pedig netán nagyobb gond lenne, azonnal átszállítják Tökölre, a börtönkórházba” – hangsúlyozta a Viszkis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top