nlc.hu
Sztárok

Retteg a betörés óta Zalatnay Cini

Zalatnay Cinit nagyon megviselte a betörés, folyamatosan retteg azóta

A barátait hívja át éjszakára, hogy ne legyen egyedül.

Mint arról beszámoltunk, betörök jártak a napokban Zalatnay Sarolta otthonában, míg ő a szobájában aludt. A történtek nagyon megviselték a 75 éves énekesnőt, azóta folyamatosan retteg – tudta meg a Ripost.

Zalatnay Cini,

Zalatnay Cini rettegésben él a betörés óta – Forrás: Hal a tortán – videó

Nem vagyok jól. (…) Nagyon furcsák és kellemetlenek lettek az estéim és az éjszakáim. Az eset óta még nem voltam egyedül a házban” – nyilatkozta a bulvárlapnak Zalatnay Cini, aki a betörés óta a barátait hívja át éjszakára.

A betörés óta minden megváltozott, valami eltört bennem. (…) Folyton az jár a fejemben, hogy valaki, vagy valakik ott vannak a házban. Minden helységet ezerszer ellenőrzök és minden értékemet gondosan elzárok” – vallotta be az énekesnő, akire már egy-egy kutyavakkantástól is rátör a félelem.

Elmondása szerint ahogy belép a házba, minden villanyt felolt és úgy is hagyja reggelig. “Azt hiszem, ezt hívják poszttraumás stressznek és ez nagyon nincs így jól” – panaszolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top