nlc.hu
Életmód

Aurelio a börtön után

A börtönből szabadult Aurelióról az édesanyja: „Mintha kicserélték volna, jó irányba változott”

A kedvenc ételeivel várta otthon a fiát.

Mint arról beszámoltunk, két év után tegnap reggel kiengedték a börtönből Aureliót, aki a büntetése további részét bajai otthonában töltheti reintegrációs őrizetben, nyomkövetővel a lábán. Édesanyja elárulta a Blikknek, mivel várta a hazatérő Aureliót, akivel azóta nem is találkozott személyesen, amióta bevonult. Jobbnak tartották ugyanis, ha nem látják egymást ilyen helyzetben, így csupán telefonon és Skype-on tartották a kapcsolatot.

Aurelio

Aurelio még a börtönbe vonulása előtt – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Rákos tagliatellével és madársalátával készültem, délután pedig igazi bajai halászlé és maracujás csokis torta is volt, hiszen megünnepeltük Aurelio 33. születésnapját” – mesélte a bulvárlapnak Márta asszony. Mint mondja, a fia ugyan vágyott a jó ételekre, mégsem evett olyan sokat, a börtönben ugyanis 15 kilót fogyott, és nem akarja visszaszedni.

“Mintha kicserélték volna, jó irányba változott, és ezt ő is tudja. Most nagyon jókedvű és vidám” – mesélte Aurelióról. Arról is beszélt, hogy könnyes szemmel figyelte, ahogy először találkozott a fia és a közel 2 éves kislánya, Szofi. Elárulta, Aurelio már nagyon várta ezt a pillanatot.

A ValóVilág 6. győztese tegnap már egy közös fotót is posztolt a kislányával:

Ügyvédje nemrég arról beszélt, hogy értesülései szerint több tévés szereplés kapcsán is felvetődött Aurelio neve, ám amíg tart a reintegrációs őrizet, erre nincs lehetősége.

Az egykori reality-sztár tavaly nyáron adott interjút a börtönből, akkor bevallotta, hogy a rácsok mögött van ideje átgondolni, milyen hibái voltak és hogyan változtatna azokon: „Sok dolgot szégyellek az életemben. (…) A börtön nagyon megváltoztatott. (…) Egy elég megosztó személyiség voltam a médiában. Voltak bicskanyitogató momentumaim, ezzel tisztában vagyok. Régen azt gondoltam magamról, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok. Ez egyáltalán nincs így, a szabályok rám is vonatkoznak. (…) Nagyon elszaladt velem a ló, és a börtön volt a fék”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top