nlc.hu
Életmód

Aurelio: „Ha nincs a ValóVilág, most nem megyek börtönbe”

Aurelio: „Ha nincs a ValóVilág, most nem megyek börtönbe”

Börtönbe vonulása előtt adott interjújában Aurelio arról beszélt, hogy megkönnyebbült, amiért édesapja már nem láthatja mindezt.

A ValóVilág egykori győztese, Aurelio Caversaccio február 16-án, a 31. születésnapján vonul börtönbe, miután emberrablásért és drogügyekért 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítélték. Ám még mielőtt bevonult volna, videós interjút adott a Blikknek.

A valóságshow-hős a hétvégén még a kedvesével, Edittel ünnepelte a Valentin-napot, utolsó napján pedig elment fodrászhoz. Nyugodtnak tűnik, de hiába élt túl 17 napot Afrikában, ahol bogarakat evett, a villában töltött négy hónap alatt pedig megszokta a bezártságot, mégis tart attól, mi vár rá a rácsok mögött. Azt mondta, életében nem izgult még ennyire, ráadásul piperkőc embernek tartja magát, ami sokaknál kiveri a biztosítékot.

Aurelio: „Ha nincs a ValóVilág, most nem megyek börtönbe”

Aurelio megkönnyebbült, hogy édesapja nem láthatja a börtönbe kerülését (Fotó: Smagpictures)

Mégis úgy érzi, a börtön sem fogja annyira megviselni, mint édesapja elvesztése. Amiatt viszont nagyon megkönnyebbült, hogy apja nem látja a börtönbe kerülését, szerinte ha látta volna, azt nem élte volna túl.

Azt gondolom, ha nincs a ValóVilág, most nem megyek börtönbe. Akkor ez nincs így felfújva. Sose lett volna nálam annyi drog, ha nem keresek havi milliókat. Elvitt az éjszakai élet. Ha nincs a ValóVilág, már rég Svájcban élnék, ahol a fogyasztás nem bűncselekmény, csak szabálysértés. A magyar törvények kemények, velem akarnak példát mutatni

– jelentette ki Aurelio.

Aurelio már korábban elárulta, hogy a szabadlábon töltött utolsó egy óráját élőben fogja közvetíteni az interneten, amiért pénzt kér majd a nézőktől, már az is kiderült, mennyiért lehet jegyet venni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top