nlc.hu
Sztárok

Ennyibe kerül Aurelio élő közvetítése a börtönbe vonulásáról

Aurelio ennyi pénzt kér a börtönbe vonulását bemutató élő közvetítésért

Jótékony célra is adna Aurelio a börtönbe vonulása előtti elő közvetítésből befolyó a pénzből.

A ValóVilág egykori győztese, Aurelio Caversaccio hamarosan börtönbe vonul, mert emberrablásért 3 év 5 hónap szabadságvesztésre ítéltek. A valóságshow-hős a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról, milyen tervekkel vonul be a rácsok mögé.

Eddig nem lehetett tudni bevonulásának pontos dátumát, de most Aurelio elárulta, hogy

a születésnapján fog börtönbe vonulni, azaz február 16-án.

Az már korábban kiderült, hogy szabadlábon töltött utolsó egy óráját élőben fogja közvetíteni az interneten, amiért pénzt kér majd a nézőktől. Most ezt azzal indokolta, hogy szeretné, hogy akik közel állnak hozzá, rajongók, barátok támogassák azzal, hogy befizetnek a közvetítésre. Hozzátette, a befolyt összeg egy részét jótékony célra fogja fordítani.

Jótékony célra is adna Aurelio a börtönbe vonulása előtti az elő közvetítésből befolyó a pénzből.

Jótékony célra is adna Aurelio az élőzésből befolyt pénzből (Fotó: smagpictures.com)

A honlapjáról kiderül, már lehet is jegyet venni a közvetítésre 1990 forintos áron.

Egy jelképes összegért, ami 1990 forint, aminek a felét egy alapítványnak szeretném adni, hogy rájönnének az emberek, ki vagyok én valóban. A másik felét pedig egy kávéra szeretném költeni, amire úgy érzem, hogy szükségem lesz ebben az igazságtalan időszakban. Abban az egy órában szeretnék utoljára azokkal lenni, akik mellettem vannak. Ahogyan azt én is tenném, ha fordítva lenne

– írta a honlapján Aurelio.

A műsorban elmondta, úgy érzi, amennyire lehetett, felkészült a börtönre. Azt tervezi, hogy könyvet ír, olvas és saját magát építi majd odabent. Viszont mivel svájci-magyar kettős állampolgár, és jelenleg svájci lakcíme van, lehet, hogy kérvényezni fogja, hogy a büntetése egy részét Svájcban töltse le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top