nlc.hu
Sztárok

Aurelio a börtönlétről

Aurelio: „Nagyon elszaladt velem a ló, és ez volt a fék” – teljesen megváltoztatta a börtön a botrányhőst

A börtönlétről vallott a 3 év 5 hónapra ítélt valóságshow-sztár.

Lassan másfél éve él a rácsok mögött VV Aurelio, aki a börtönben adott interjút a hot! magazinnak. A munka, az egyórás dolgozói séta, az olvasás, az olasz nyelvtanulás és a hírnézés töltik ki az egykori botrányhős napjait, a bezártság és a szerettei hiánya azonban sokszor megviseli a lelkét.

Aurelio,

A 15 hónapos kislánya ad erőt Aureliónak – Forrás: TV2 / Tények Plusz[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó

„Nagyon nehéz kijönni a mélypontból. Ami ilyenkor erőt szokott adni, az az, hogy abban biztos vagyok, hogy a nagyján már túl vagyok. Illetve a kislányom. Amikor magam alatt vagyok, erőt ad abban, hogy bírni kell, van értelme újrakezdeni a kinti életet. Ez ad stabilitást, hogy kint vár egy gyönyörű, egészséges kislány” – vallotta be a valóságshow-sztár, akinek most, a rácsok mögött van ideje átgondolni, milyen hibái voltak és hogyan változtatna azokon.

„Sok dolgot szégyellek az életemben. (…) A börtön nagyon megváltoztatott. (…) Egy elég megosztó személyiség voltam a médiában. Voltak bicskanyitogató momentumaim, ezzel tisztában vagyok. Régen azt gondoltam magamról, hogy bármit megtehetek, amit csak akarok. Ez egyáltalán nincs így, a szabályok rám is vonatkoznak. (…) Mielőtt bejöttem, az utolsó másfél évem álmatlansággal és rémálmokkal telt. (…) Fura ezt mondani, de jobbakat alszom bent, mint kint” – mesélte Aurelio.

Mint mondja, édesanyja is látja, hogy sok mindenben megváltozott a rácsok mögött. „Csúnya ezt mondani, de örül, hogy azzal, hogy bejöttem, kicsit benőtt a fejem lágya. (….) Nagyon elszaladt velem a ló, és ez volt a fék” – árulta el a börtönlétről az exvillalakó, aki abban bízik, hogy idén karácsonyra már otthon lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top