nlc.hu
Sztárok

Alekosz megmondta a magáét

Alekosz kiakadt: „Engem vádolnak primitívséggel, közönségességgel, amikor vulgáris kommenteket kapok”

Megunta, hogy udvaroljon a celebeknek.

Talán nincs olyan híresség ma Magyarországon, akibe ne állt volna már bele Nagy Alekosz. A ValóVilág egykori győztese rendszeresen fejti ki a véleményét a közösségi oldalain, így tett Tóth Andi szakítása kapcsán, majd különböző jelzőkkel illette Szabó Zsófit is. Emellett azért vannak próbálkozásai is: felajánlotta már magát Béres Anettnek és Schumacher Vandának is, finoman szólva egyikük sem kért Alekoszból

Alekosz

Fotó: Facebook

Mindezek ellenére a celeb úgy véli, amikor ő kinyilvánítja véleményét, az csupán egy görbe tükör a sztárok felé, amit sokan félreértenek. „Engem vádolnak primitívséggel, közönségességgel, amikor szalonképtelen, vulgáris kommenteket kapok. Ha perelnék értük, milliomos lennék. Amit meg Lajcsira mondtam, azt egy Stal­lo­ne-­film­ből idéztem, A bosszú börtönében hangzik el – magyarázta a HOT! magazinnak, majd arra is kitért, hogy Béres Anettnek és Schumacher Vandának szóló randifelkérések is filmes inspirációk voltak-e. – Speciel nem. Anettet komoly szándékkal kerestem meg, egy igényes vacsorameghívással. Édesapám mutatta, hogy a nyilvánosság előtt keres párt, és érdemes lenne vele foglalkozni. Vanda pedig maga beszélt rólam egy videóban, hogy várja az ajánlatomat. Meg lett téve. Hasonlóan kulturáltan, mint Anettnél. Egymás után jött a két hideg zuhany. Anettnél megkaptam, hogy ótvarék vagyok, Vanda pedig azt állította, hogy a hátán szeretnék felkapaszkodni. Ezek akkora csalódások voltak, hogy megfogadtam: sztárral nem akarok ismerkedni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top