nlc.hu
Sztárok

Tévés bakik 2023-ban

2023 legszürreálisabb és legviccesebb tévés bakijai

Nem csak a vendégek, a műsorvezetők is tudtak alakítani.
Mokka

Az élő show-k szépsége, hogy ott nincs idő javításra, vágásra, ha valaki elront egy mondatot, megcsúszik és elesik, a profizmuson múlik, hogyan kezeli a helyzetet. Ilyenkor jó látni, hogy azért mind emberből vagyunk és néha hibázunk. 

A Mokka és az RTL Reggeli sorra nyújtotta idén a vicces bakikat, amiket legtöbbször ügyesen kezeltek a műsorvezetők, de néha ők maguk sem bírták ki nevetés nélkül. 

Horváth Éva júniusban volt Orosz Barbi és Pachmann Péter vendége a Mokkában, ahova kisfia, Alex is elkísérte. Éva a kétlaki életükről szeretett volna mesélni, de a showt abszolút Alex vitte, amitől az egész adás kudarcba fulladt

Mondjuk azt, hogy kameraérzékeny, szuper módon” – viccelődött Barbi, amikor Alex egy tollal közelített a kamerák felé. Édesanyja végül kikapta a tollat a kezéből, hogy ne tudjon semmiben kárt tenni, ezt követően Alex ki is sétált a látótérből. Éppen, amikor Péter azt kérdezte, meddig terveznek Magyarországon maradni Éváék, hatalmas sírás tört ki. A modell kisfia elesett, és ettől a pillanattól már mindennel próbálkoztak, hogy a kicsit megvigasztalják, nem sikerült. 

Orosz Barbi később is alakított

A Mokka vendége Bay Éva volt, aki egy sütőtökkrémlevessel készült. A műsorvezető szeretett volna neki segíteni, ám ez majdnem az egyik ujjába került. 

Barbi majdnem levágta az ujját, miközben mondtam ezt a felvezetőt

 – mondta Pachmann Péter, mire Barbi hozzátette, csak ki akarta próbálni, milyen az új konyha. 

Marics Peti hozta a formáját, amikor a Mokkában kellett volna megjelennie

Izgalmas adást akartak összehozni, amikor a Dancing with the Stars döntős hármasával, Krausz Gáborral, Mikes Annával, Lissák Laurával, T. Dannyvel, Stana Alexandrával és az első percekben nem megjelenő Marics Petivel beszélgettek. Valóban különlegesre sikerült, ám mindez annak volt köszönhető, hogy Marics hozta a laza formáját és egy jó három percet késett a nyolcperces műsoridőből. 

Éppen a séf mesélt arról, melyik volt számára a legemlékezetesebb produkció, amikor a háttérből szó szerint befutott Marics és levetette magát a kanapéra párja mellé. Természetesen az egész stúdió hatalmas nevetésben tört ki a hatásos belépőt követően. Peti meg, mint aki most kelt ki az ágyból, szinte alig tudott két értelmes mondatot összerakni.

Esik a hó… várjunk már…” – magyarázta az énekes, miközben a szemét törölgetve próbálta összeszedni a gondolatait. Természetesen Stana Alexandra ezúttal is átvette a szót és elmondta azt, amire partnere nem volt alkalmas. 

Bár a Reggeli műsorvezetői is kerültek párszor kínos helyzetbe, talán Miller Dávid és Papp Gergő esete volt a legmókásabb.

A legtöbb ember már került olyan helyzetbe, hogy a munkahelyén vagy éppen bevásárlás közben megszólalt a tűzriasztó, ám élő adásban még nem sokszor lehettünk ennek szemtanúi. Minden ilyen helyzetre komoly előírások vannak, hogy mi a teendő, ha beindulnak a riasztók. De mi van akkor, amikor ez kamerák előtt történik? A Reggeliben Dávid és Gergő éppen a következő témát vezették fel, ami az akkumulátorgyárak tervezéséről szólt, amikor megszólalt a tűzriadó. 

Valami megszólalt közben, de megyünk is tovább

 – reagálta le profin Papp Gergő, majd Miller Dávid is rezzenéstelen arccal folytatta a konferálást. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top