nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi egy apró bakival indított a Mokkában

Szabó Zsófi egy apró bakival indított a Mokkában

Szabó Zsófi március 4-én debütált a TV2 Mokka műsorában mint műsorvezető, ahol bár az adás egészében végig hősiesen helytállt, egy apró baki azért becsúszott az egyik beszélgetésébe.

Kétségtelen, hogy az első napok mindig a legnehezebbek egy új munkahelyen. Az ember akármennyire is lehet már profi a szakmájában, ilyenkor mindenkiben még fokozottabban dolgozik a tenni akarás és a bizonyítási vágy. Sajnos sok esetben pedig pontosan emiatt a drukk miatt követhetünk el olyan bakikat, amelyeket alapesetben sosem követtünk volna el.

Valószínű ugyanez történhetett meg Szabó Zsófival is, aki egy évtized után döntött úgy, hogy felmond az RTL-nél és visszatér régi munkaadójához, a TV2-höz. A műsorvezetőnő március 4-én ült be először a Mokka stúdiójába, amit bár Pachmann Péter oldalán profin levezetett, egy aprócska bakit azért elkövetett.

Szabó Zsófi 

Szabó Zsófi hétfőn kezdett a rivális csatorna reggeli műsorában (Fotó: TV2)

Szabó Zsófi apró bakija 

A műsor hétfő reggeli adásának egyik vendége Hajdú Péter és Popovics Adrienn volt, aki a Hell Magyarország Kft. marketingigazgatójaként érkezett a stúdióba. A baki ott történt, hogy Szabó, amikor bemutatta a stúdióban ülő vendégeket, nem Adriennt, hanem Hajdú Pétert mutatta be marketingigazgatóként. Mivel nem ez volt a műsorvezetőnő első reggeli műsora, hiszen korábban utoljára az RTL-nél is a reggeli műsort vezette, hamar meg tudta menteni a helyzetet, a következőféleképpen:

Popovics Adrienn valószínűleg az egyik legirigyeltebb nő az országban, ugyanis három napot töltött együtt a világ egyik legszebb férfijának választott Michele Morronéval. A forgatásról és magáról a színészről most Adrienn-nel és a Hell Magyarország Kft. marketingigazgatójával… Az lettél, Peti?… Hajdú Péterrel beszélgetünk… Jó reggelt! Hát gratulálok! – szólt Szabó felkompfja, amit szerencsére egy kínos csend helyett, egy jó hangulatú poénkodás követett.

Adrienn a marketingigazgató, én vagyok a Hajdú Péter. Örülök nektek! Tök jól néztek ki együtt! – szúrta oda mosolyogva Hajdú, mire Pachmann viszonozta a dicséretet.
Hajdú Péter, mint Hajdú Péter. Ti is jól néztek ki így reggel.
– Ennyire hasonlítunk, vagy mi? – nézett Popovicsra Hajdú.
– Te hasonlítasz a világ legszebb férfijára, Peti! – tette poénossá a vicces helyzetet Szabó.

Műsorvezetőtársát ˝megmentve˝ ezt követően Pachmann Péter is megjegyezte, hogy már ezért érdemes volt korán kelnie Hajdúnak, hogy egy ilyen bókot halljon. Mindezek után azonban már komolyabb vizekre eveztek, a beszélgetés fő témája ugyanis az volt, hogy milyen volt a Hell Energy új arcával, Michele Morronéval forgatni. Hajdúnak mindebben pedig ott volt szerepe, hogy ő volt a reklámfilm producere, eközben pedig arra is volt lehetősége, hogy biliárdozzon egyet a 365 nap című filmek sztárjával  a forgatás szünetében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top