nlc.hu
Aktuális

A TV2 nagykövete lesz Szabó Zsófi

Nagykövetként tér vissza a TV2-höz Szabó Zsófi

Megtiszteltetésnek érzi a felkérést.

Tavaly év végén jelentette be az RTL Reggeli, hogy 2024-től Szabó Zsófi távozik a csapattól. Múlt héten pedig robbant a hír, miszerint 15 év után visszatér a TV2 stábjához. Habár eddig csak találgatások voltak, a TV2 ma reggeli sajtótájékoztatóján kiderült, igazak a pletykák, a műsorvezető hivatalosan is visszatér anyacsatornájához.

Szabó Zsófi

Fotó: Trenka Attila

Eltelt 15 év. A TV2 az anyacsatornám, itt leltem barátokra, kollégákra. Minden fiatal felnőtt azt érzi, hogy szeretne világot látni, szeretne otthonról elmenni, kipróbálni új élményeket. De megvan az érzés, amikor mindent láttál, mindent kipróbáltál, és hazaérsz, és rájössz, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon?

 – mondta az eseményen a műsorvezető. 

Zsófi a Mokka egyik műsorvezetője lesz, emellett a Házasság első látásra című realityt fogja vezetni. Sőt, nagykövete lesz a március 8-án induló TV2 Klubnak is. „Hatalmas megtiszteltetésnek érzem, hogy én leszek a TV2 Klub nagykövete.

Szabó Zsófi 21 évesen a TV2-n vált országosan ismertté, amikor is 2009-ben a Jóban Rosszban című sorozat szereplője lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top