nlc.hu
Aktuális

Szabó Zsófi a házasságáról és a múltról vallott

Szabó Zsófi az nlc-nek: „Nem akarok sztároskodni, feltűnősködni”

Fiatalon robbant be a köztudatba. A legnépszerűbb tartalomkészítők egyike, műsorvezető, színésznő, édesanya. De vajon képes még újat mutatni? Állítása szerint igen!

Szabó Zsófi kerek 15 évvel ezelőtt jelent meg először a tévé képernyőjén, a Jóban Rosszban című sorozatban Betty Tanakis szerepében. A színésznő mindössze 21 éves volt ekkor. Az elmúlt években az élete gyökeresen megváltozott: édesanya lett, elvált, most pedig munkahelyet váltott. Mondják, hogy a húszas éveink a kísérletezésekre valók, mellyel Zsófi is egyetért. A 35 éves színésznő, műsorvezető jobban tündököl, mint bármikor korábban, melynek nyomós oka van. Újult erővel szeretne visszatérni a tévéképernyőkre, azon a csatornán, ahol minden elkezdődött. A hírességet március 4-től a Mokka egyik műsorvezetőjeként köszönhetjük, sőt, nagykövete lesz a március 8-án induló TV2 Klubnak is.

Szabó Zsófi 

Szabó Zsófi a Mokka stúdiójában (Fotó: TV2)

„Nagyon sok mindenben változtam az elmúlt tíz évben, nem is tudom, hogy fel lehet-e sorolni. Az elmúlt években lett egy civil házasságom, ami kiragadott a médiából, a háttérbe tudtam vonulni, ebből a házasságból született egy gyermekem, majd szintén a 10 éven belül egyedülálló édesanyaként, a karrierét is szem előtt tartó nőként eljutottam odáig, hogy most a TV2 Klub nagykövete legyek. Büszke vagyok rá, azt kell, hogy mondjam. Büszke vagyok, hogy képviselhetek egy olyan női csatornát, aminek nem véletlenül én vagyok a nagykövete. Tehát, hogyha magamra nézek külső szemmel, tényleg sok mindenen keresztülmentem. 21 éves voltam, amikor felfalt a média, és meg kellett küzdenem a nehézségeimmel, kihívásaimmal, fel kellett nőnöm az emberek szeme előtt, döntéseket hozni. Amikor most a Róna utcában újra beléptem a TV2 ajtaján és forgattuk a bejelentő videómat, akkor elfogott az az érzés, hogy igen, megvan, tudom, hogy mit éreztem, tudom, hogy milyen volt, de teljesen más vagyok” – kezdte az nlc-nek Zsófi, akinek az útkeresése bárkit inspirálhat. Ez is a célja: sztárallűrök nélküli normális életet élni, melybe beletartozik az is, hogy a követőivel szeretne mélyebb kapcsolatot kialakítani. Majdnem négyszázezren követik az Instagramon, szóval a felelősség adott.

„Gondolj bele, hogy amikor ismertté váltam, nem volt közösségi média, nem voltak kommentelők, egy sokkal nyitottabb, őszintébb lány voltam, és annyi minden ért, ami egyébként érhet egy civil, hasonló korombéli nőt is. Voltak itt szakítások, családalapítás, hormonproblémák, sport, fogyás, hízás, barátságok elvesztése, szerelmek, új szerelmek, gyermekszülés, hogyan tartsd egyben a családot stb. Annyi mindent fel tudnék most sorolni! Nem is látjátok a komplett képet, mert nagyon zárkózott lettem az elmúlt tíz évben, de egy részét igyekszem megosztani a nyilvánossággal. Én amúgy nem vagyok teljesen elégedett a közösségi felületemmel. Az a tervem, hogy egy nyitottabb oldalamat mutassam meg a jövőben, hogy nagyobb bizalmat adjak akár a sajtó munkatársainak, akár az engem követőknek, és jobban megismerjenek az emberek. Úgy érzem, hogy lehetnék elérhetőbb, és nem lenne akkora mítosz körülöttem, ha látnák, hogy ugyanolyan normális nő vagyok, mint bárki más, annyi különbséggel, hogy hetente ír rólam a sajtó. Nem akarok sztároskodni, feltűnősködni” – tette hozzá az édesanya. 

De mi a helyzet a jövővel?

Zsófi a beszélgetés során azt sem tagadta, hogy neki is vannak rossz szokásai, melyeken dolgoznia kell, a 2024-es évhez pedig nagy elvárásokat fűz. A magánélete egy ideje nem publikus, a családja, a szerettei védelme érdekében továbbra sem szeretné teljesen a nyilvánosság előtt élni az életét.

„Sokszor ragadom a múltban, aggódom a jövőn, hogy lesz, mit fogok csinálni, nagyon sok teher van a vállamon, nagyon sok mindenről kell döntést hoznom, de aztán a nap végén rájövök, hogy a jelennel kell foglalkoznom, azzal, aki ma vagyok, mert aki ma vagyok, az lesz produktív holnap.” 

Felmerült, hogy a műsorvezető hol látja magát mondjuk öt év múlva. Még mindig a képernyőkön? Erre a kérdésre Zsófi a következőt felelte: „Ez egy jó kérdés, de őszintén még nem tudom. Most nagyon optimista vagyok, és bízom abban, hogy a 40 éves Szabó Zsófi nagyon elégedetten ad majd neked interjút.” 

Íme pár fotó Zsófi múltjából

Szabó Zsófi 2009
Megnézem
Összes kép (7)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top