nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi vallomása

Szabó Zsófi a házasságáról: „Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk”

A mai napig jóban van volt férjével.

Hajdú Péter a közösségi oldalán elárulta, hogy Szabó Zsófi is a vendége lesz a Beköltözve legújabb évadának. Bár sok témát érintenek, arra a kérdésre, hogy harmadik fél is közrejátszott-e a szakításban, az édesanya nem volt hajlandó válaszolni. Azt viszont megerősítette, hogy ő sosem volt hűtlen egyik kapcsolatában sem. A Blikk egyéb részleteket is közölhetett az adásból, így derült ki például az is, hogy az egykori pár nagyon jóban van egymással. A szerelmi életükről viszont nem beszélgetnek.

„Ez tabutéma, nem kérdezem tőle, de ő sem kérdezi, mert látja rólam a híreket. Mi nem ez alapján ítéljük meg a másikat. Az, ahogy neveljük Mendelt, anélkül, hogy kifelé mutatnánk, példaértékű. A mai napig reggelente közös videótelefonálással ébredünk, este pedig arra alszunk el. Napközben, ha Mendel nincs velünk, akkor is megy a »mizu, apucika?«, »mizu, anyucika?« A kisfiam édesapja az egyik legfontosabb ember az életemben” – mondta Zsófi, majd így folytatta. 

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: Trenka Attila)

„Nem akarom őt hibáztatni, sajnos, idáig jutottunk. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy ne ez legyen a forgatókönyv, de elkerülhetetlen volt… és nagyon erős voltam” – árulta el. Kiss Zsoltot egyébként a mai napig élete szerelmének tartja.

De kivel van most Szabó Zsófi?

Nemrég olyan pletyka kapott szárnyra, hogy a híresség egy külföldi, tehetős üzletember partnere, ám Zsófi erre sosem reagált a médiában. 

„Zsófi láthatóan nagyon boldog. Igaz, elsőre nem egy ilyen férfit képzeltem volna mellé, hiszen új párja láthatóan idősebb nála, de az tény, hogy a tenyerén hordozza őt, elhalmozza minden földi jóval”árulta el a kapcsolatról a Blikknek egy bennfentes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top