nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi a terveiről

Szabó Zsófi az RTL-es távozásáról: „Most tartok egy kis szünetet”

Elárulta jövőbeni terveit az exműsorvezető.

Mint arról korábban beszámoltunk, Miller Dávid mellett Szabó Zsófi is távozott az RTL-től. A 35 éves műsorvezető-színésznő-influenszer-modell az egy napig megtekinthető Instagram-történetében először beszélt arról, milyen tervei vannak a jövőre nézve – írja a Blikk.

Szabó Zsófi, f

Szabó Zsófi jobban keres influenszerként, mint műsorvezetőként, de ő ezt a munkát csupán “kiegészítésnek” tarja  – Fotó: Sajtóklub

16 éve vagyok munkavállaló és 10 éve vezetem a cégeim. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm” – vallotta be Szabó Zsófi, aki arra is kitért, hogy évek óta magasabb a jövedelme influenszerként, mint műsorvezető-előadóművészként. “Az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, (…) és arra törekszem, hogy mindig legyen “rendes” munkám” – jegyezte meg.

Elmondása szerint egyelőre nem tudja, hogy változik-e majd annyit az élete, hogy kevesebbet szerepeljen a médiában, de egyelőre még nem akarja megvalósítani azt az életvitelt. 

Szabó Zsófi amúgy 5 évig volt a Reggeli műsorvezetője, állítása szerint jó 2 éve már érezte magán a fásultságot. “Az elmúlt két évben már megfordult a fejemben, hogy változást szeretnék, új kihívásokat, de a stáb szeretete és az a lehetőség, hogy bárkivel, bármikor, bármiről beszélgethetek, egy nagyfokú szabadságot adott nekem. És egy ideje ez megváltozott. Úgy érzem, elfáradt most ez a lelkesedés egy kicsit a részemről”magyarázta még korábban a távozása okát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top