nlc.hu
Sztárok

Ők távoznak az RTL Reggeliből

Szabó Zsófi és Miller Dávid is távozik az RTL Reggeliből

Az okokról ők maguk beszéltek.

Ahogyan tavaly is csökkent két fővel, Járai Mátéval és Lakatos Márkkal, az RTL Reggeli stábja, úgy idén is két műsorvezetőtől kell búcsúzniuk a nézőknek. A 2024-es évben Szabó Zsófi és Miller Dávid már nem fognak szerepelni a reggeli műsorban, aminek az okairól ők maguk beszéltek. 

Szabó Zsófi és Miller Dávid

Fotó: Olajos Piroska

„Nem a képernyőről tűnök el, nem fogok remeteéletet élni, de most egy picit le fogok csendesedni. Az elejétől a végéig szerettem, amit csinálok, szerettem itt lenni. Nagyon jó érzés, hogy megadatik nekem, hogy nem tolom túl, hanem egy olyan dobozba tudom elrakni az emlékeimet, amire mindig öröm lesz kinyitni” – mondta az Éden Hotel műsorvezetője az rtl.hu-nak, majd hozzátette, a Reggelinek komoly szerepe volt az életében. 

„Az elmúlt két évben már megfordult a fejemben, hogy változást szeretnék, új kihívásokat, de a stáb szeretete és az a lehetőség, hogy bárkivel, bármikor, bármiről beszélgethetek, egy nagyfokú szabadságot adott nekem. És egy ideje ez megváltozott. Úgy érzem, elfáradt most ez a lelkesedés egy kicsit a részemről” – magyarázta távozásának okát Zsófi, aki 5 évig volt a Reggeli stábtagja. 

„Hálásan köszönjük Szabó Zsófi és Miller Dávid munkáját, hozzáállását és azt a rengeteg felejthetetlen élményt, amivel mindketten hozzájárultak az évek alatt elért közös eredményekhez! További sok sikert kívánunk a Reggelin kívüli karrierjükhöz. Szereplésükre a műsor szerkesztői továbbra is számítanak, immár nem műsorvezetőként, hanem vendégként” – írta az RTL közleményében, ám a két műsorvezető pótlásáról még nem nyilatkoztak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top