nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi nem iszik alkoholt

Szabó Zsófi nagy elhatározásra jutott: lemond az alkoholról

Ez az életmódváltásának a része.

Szabó Zsófi az elmúlt napokban több erős kijelentést is tett. Nemrég azt nyilatkozta, nincs és nem is lesz párkapcsolata, aminek a hátterében az elmúlt évek sorozatos csalódásai állhatnak. A minap pedig kijelentette, lehet, örökre szingli marad

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: Trenka Attila)

Tegnap újabb érdekességet mondott a Reggeliben. Debreczeni Dóra fitneszoktató oldalán találkozott egy áprilisi kihívással, melyhez ő is csatlakozott.

„A Dórinál láttam egy ilyen áprilisi kihívást, ami igazából azt fogalmazza meg, hogy az életmódváltást nem hirtelen kell elkezdeni és mindenről lemondani, hanem csak egyvalamit kiválasztasz, hogy mondjuk ezt, erre törekszem április hónapban. Lehet ez mondjuk az, hogy elhagyod a péksüteményeket, vagy nagyon sok vizet iszol, vagy mindennap mozogsz harminc percet. És van egy olyan pont is, hogy nem iszom alkoholt. Én áprilisban nem fogok inni” – magyarázta Zsófi, aki szerint bármibe lehet kapaszkodni, ami pozitív változást hoz és egy egészségesebb élet felé terel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top