nlc.hu
Sztárok

A szingliséget választotta Szabó Zsófi

Lemondott a szerelemről Szabó Zsófi – attól fél, hogy újra megégeti magát

Úgy tűnik, végérvényesen elege lett a férfiakból és a kudarcba fulladt párkapcsolatokból.

Szabó Zsófinak a napokban tett kijelentése, miszerint nincs és nem is lesz párkapcsolata, vélhetően az elmúlt évek sorozatos csalódásainak szól. Mint a BEST magazin írja, a 34 éves műsorvezető túl van egy váláson és egy jegyesség felbontásán; attól fél, hogy újra sérül a lelke. Lehet, örökre szingli marad.

Bár az ismerkedéstől egyelőre teljesen elhatárolódik, mégis úgy tűnik, hogy nyitott a változásra. Ennek egyik biztos jele, hogy tavaly novemberben a szőke hajfürtjeit sötétebbre festette. Jelenleg szingliként is boldog, és egyedülálló édesanyaként is tökéletesen megállja a helyét. Bár a színésznő-műsorvezető láthatóan kirobbanó formában van, most élete középpontjában az ötéves kisfia, Mendel, valamint a családja, a barátai, a sport és a szórakozás áll.

Szabó Zsófi,

A szingliséget választotta Szabó Zsófi – Fotó: Sajtóklub

Ugyan Szabó Zsófi még nem áll készen egy új párkapcsolatra, de ez nem jelenti azt, hogy az elmúlt egy évben ne hozták volna hírbe őt különböző férfiakkal. Shane Tusuppal való szakítása után először Szabó Ádámmal boronálták össze a rajongók, aztán egy üzletemberrel hozták hírbe, de a lehetséges udvarlók között felmerült Fluor Tomi és Miller Dávid neve is.

A magazinnak nyilatkozó dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint a tévés még közel sem áll készen egy új párkapcsolatra, de „szépen lassan zöld utat fog adni a szerelemnek, és annak, hogy idővel újra bízni, kötődni tudjon”. A szakember szerint látszik, hogy nem uralkodik el a műsorvezetőn a depresszió, a kilátástalanság, csupán a bizalmát veszítette el, amit viszont nagyon nehéz lesz bárkinek is elnyernie.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top