nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi története édesapjáról

Szabó Zsófi soha nem hallott történetet mesélt az édesapjáról, Szabó Gyuláról

Kiderült, mi volt a színész egyik hobbija, amit lánya is továbbvisz.

Szabó Zsófi nagyon szoros kapcsolatot ápolt az édesapjával, Szabó Gyulával. Nagyon megviselte őt az apja halála, hónapokra teljesen kifordult magából, amit utólag vallott be. A műsorvezető azonban mára megtanult együtt élni a gyásszal és örömmel mesél történeteket a gyerekkorából. 

Szabó Zsófi

Fotó: Trenka Attila

Ma a Reggeli vitatémája az volt, ki tartja magát szerencsésnek, és mégis mikor lehet azt mondani, hogy valami szerencse vagy egy tudatos döntés következménye. Zsófi szerencsés lánynak vallja magát, és ezt édesapjának köszönheti. 

„Nekem az apukám mindig négylevelű lóheréket gyűjtött. Bárhova ment, fontos emberhez, barátjához, ajándékba vitt négylevelű lóherét, mert ő mindig is talált. Ezt az örökséget én megörököltem tőle és nagyon szeretek keresni négylevelű lóherét. Elég hamar találok is, ha van egy helyen, én kiszúrom. Majdnem mindig találok és az elmúlt másfél évben nem nagyon találtam… Három-négy hete pedig megint találtam, és azóta történt egy csomó jó dolog” – mesélte a műsorvezető, aki talán a másfél év alatt, a Shane Tusuppal történt szakítása utáni időszakra utalhatott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top