nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi büszke, hogy a testével keres pénzt

Szabó Zsófi büszke rá, hogy a testével keres pénzt

Régen ő volt a szexi, husi lány, és büszke arra, hogy ma már bikinimodellként is keres pénzt.

Jó egy éve már annak, hogy Szabó Zsófi a sportolásban már nem hajkurássza a számokat, pedig amikor elkezdett futni, még nagyon inspirálta az, hogy folyamatosan látta: a fokozott teljesítmény a testén is fokozottan meglátszik. Úgy tartja, hogy számára napi 20-25 perc futásnál nem kell több, mert ez olyan sokat ad, hogy már önmagában egy gyógyszer.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi az RTL-nek adott interjút (részlet az interjúból)

A fogyásom elsődleges célja az volt, hogy legyen gyermekem. Egy túlsúlyos, inzulinrezisztenciás nő kevésbé tud teherbe esni… 

– magyarázta egy új interjúban Szabó Zsófi, miért állt neki annak idején a futásnak. Hihetetlenül jól esik számára, hogy olyan eredményt ért el, hogy ma már bikinimodellként képvisel egy világmárkát Magyarországon, vagyis a testével keresi a pénzt, miközben előtte tizenévig aggatták rá a titulust, hogy ő a szexi, husi csaj.

Nem azért teszem ki a közösségi médiába a bikinis fotót, hogy há-há, ezt tessék utánam csinálni, hanem mert ebből élek.

Szabó az interjúban arról is mesélt, milyen mély barátsága alakult ki műsorvezetőtársával, Miller Dáviddal és az édesapja hogyan próbálta őt lebeszélni arról annak idején, hogy színészi pályára lépjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top