nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi és Miller Dávid valaha egy pár lesz?

Szabó Zsófi és Miller Dávid lehetne a magyar Brangelina – állítja Járai Máté

Sokan drukkolnak, hogy a Reggeli műsorvezetőiből sztárpár legyen.

A 7Köznapic adásában Járai Máté szerepelt, a beszélgetés során pedig felmerültek volt kollégái, Szabó Zsófi és Miller Dávid. Járait a két műsorvezető kapcsolatáról is kérdezték, aki meglepő választ adott.

„Nem titkos dolog, hogy őket nagyon szeretik összetenni. Két fiatal és szép ember, teljesen egyértelmű, hogy jó őket nézni. Szerintem ez egy ilyen titkos vágya a médiának, a Reggelinek, az RTL-nek, hogy belőlük legyen egy sztárpár. Ez lehet, hogy túlmutat már a viccelődésen. Ha engem kérdezel, szerintem soha nem lesz belőlük pár, de ez csak az én véleményem. Én azt gondolom, hogy ők egy nagyon jól működő és helyes pár együtt, és abszolút tényleg ők lehetnének a magyar Angelina Jolie és Brad Pitt, persze nem akarok túlozni. Nagyon szeretik, mikor két híres ember jön össze, mert abból elképesztően sok hír lesz: együtt vannak, hova mennek nyaralni, mit vett fel, jön a baba, megy a baba, izé. Tehát az a jó, ha mindketten híresek. Azt gondolom, hogy ők egy álompár, és ez egyelőre mindenki más álma, csak az övék nem” – osztotta meg gondolatait az egykori Reggelis. Szabó Zsófi és Miller Dávid valóban szoktak cukkolódni egymással, a legutóbb például Szabó Zsófi szólt be Dávidnak.

Szabó Zsófi és Miller Dávid

Szabó Zsófi és Miller Dávid (Fotók: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top