nlc.hu
Aktuális

Járai Máté a kirúgásról

Járai Máténak több jövendőmondó is jelezte, hogy ki fogják rúgni

A mai napig hiányzik neki a műsorvezetés.

Januárban szinte hidegzuhanyként érte Járai Mátét, hogy az RTL két év után megszüntette vele a szerződését, és nem ülhetett többé a Reggeli műsorvezetői székébe. Természetesen a színésznek nem állt meg az élete, de ezt a fordulatot a mai napig emésztgeti.

Járai Máté

Járai Máté az IstenEstben

Az IstenEst legújabb adásában vendégeskedett Fluor Tomi, Holdampf Linda és Frohner Fecó mellett, melyben felidézte, valójában többen is megjósolták neki, hogy ki fogják rúgni, köztük a Reggeliben is azt jövendölte neki egy vendégjós, hogy problémák lesznek majd a munkahelyén.

„Nekem ez egy nagy váltás volt, nem túl pozitív. De képzeljétek el, nagyon érdekes, hogy január elején egy csomó műsorban, amiben voltam, hívtak jósokat, akiktől lehetett kérdezni az évre. Mindenhol megmondták ezt. Fordították fel a lapokat, és kérdezték, mire vagyunk kíváncsiak. Én nem a magánéletet kérdeztem, hanem a szakmait. (…) Sorra jöttek, és mondták, hogy hú, egy női főnökkel megszűnik az izé… mondom női főnököm van itt, basszus – idézte fel az esetet Járai, majd folytatta. – Az még hagyján, hogy az RTL-be aki jött, ezt mondta, mert neki még mondhatták, hogy valahogy intézd már el, hogy ne sírjon annyira majd januárban. De ami a durva, hogy egy rádióműsorban is volt egy jósnő, aki kihozta, hogy ki fognak rúgni. Abszolút megmondták.”

Máté hozzátette, ami a mai napig hiányzik neki, az a műsorvezetéssel járó státusz, és a jó érzés, hogy egy csapat tagja lehetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top