nlc.hu
Aktuális

Járai Mátét kényszerpihenőre küldték

„Szerződésszegés miatt nem láthattok a Reggeliben” – levette a képernyőről az RTL Klub Járai Mátét

Közösségi oldalán tudatta a hírt Máté.

Járai Máté Instagram-oldalán tette közzé, hogy egy időre búcsút kell intenie egyik kedvenc munkájának. Az RTL Klub ugyanis szerződésszegés miatt szünetelteti Máté műsorvezetői munkásságát a Reggeliben.

Járai Máté

Járai Máté (Fotó: Instagram)

„Szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban! Remélem, nem bánjátok, hogy az örömök mellett nehézségekről és kudarcokról is beszámolok Nektek. Szóval több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit »szabira« megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is). Csók” – írta a bejegyzésben Máté. 

Bár egyelőre többet nem tudni, mi lehetett a pontos szerződésszegés, de mint tudjuk, Máté rendszeres vendég Istenes Bence Youtube-műsorában. Az IstenEstben nemrég arról mesélt a műsorvezető, hogy Rácz Jenővel olyannyira megromlott a viszonya, hogy amikor ő volt a Reggeli vendége, Mátét kiküldték a szobából. Lehet, hogy ez volt egy olyan titok, amiről Járainak jobb lett volna hallgatnia. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top