nlc.hu
Aktuális

Járai Máté is kapott már intimfotót

Járai Máté az intim fotók küldéséről: „Sok ilyen beszélgetésen vagyok túl”

A színész sok mindent megélt már.

Kovácsovics Fruzsi, Fluor Tomi és Járai Máté voltak Istenes Bence vendégei az IstenEst idei utolsó, szilveszteri adásában. A műsorban mindig izgalmas témákat feszegetnek és ez most sem volt másként, ugyanis a dickpic-ekről (fotó péniszről, amit általában kéretlenül küldenek a férfiak) volt szó. 

Járai Máté

Járai Máté az IstenEst[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]ben

Kovácsovics Fruzsi elmesélte, ő nem olyan régen kapta meg élete első ilyen fotóját, méghozzá egy ismeretlen férfitől. Az énekesnőből semmit nem váltott ki az üzenet, de azt gondolja, vannak nők, akiket nem hagy hidegen. Járai Máté szokásához híven ebben a témakörben is szókimondó volt. A színész elmondta, mindkét nemtől kapott már intim jellegű fotókat, és ha az a helyén van kezelve, akár izgató is lehet.

„Eljön az ideje a pöcsképnek, én sok ilyen beszélgetésen vagyok túl, amikor az ember eljut oda, hogy tudja, mit akar a másiktól: nem feleségül venni, nem férjhez menni, ezt akarja” – magyarázta Máté. Fluor viszont más véleményen volt, ő sosem értette ezt a jelenséget. „Szerintem azok küldenek képet a pöcsükről, akik azt gondolják, hogy ugyanúgy működnek a nők, mint a férfiak, de nem ugyanúgy működnek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top